Vasilescu: PDL-iştii au găsit notiţele rătăcite ale lui Boc, cu birurile pe care a uitat să le pună

Vicepreşedinta PSD, Lia Olguţa Vasilescu, i-a replicat, vineri, lui Ioan Oltean, solicitând liderilor PDL să nu mai dezinformeze și să arate documentul prin care Guvernul și-ar fi asumat așa-zisele majorări de taxe. Primarul Craiovei a precizat că acordul cu FMI nu prevede impunerea unor noi taxe sau impozite.

09 aug. 2013, 14:59
Vasilescu: PDL-iştii au găsit notiţele rătăcite ale lui Boc, cu birurile pe care a uitat să le pună

„Le solicit liderilor PDL să arate documentul prin care Guvernul și-ar fi asumat bazaconiile despre care vorbesc ei acum. Numai o minte bolnavă ar putea să-i împovăreze pe români cu noi taxe și impozite, exact așa cum a făcut guvernarea PDL. Pesemne că pedeliștii au găsit notițele rătăcite ale lui Emil Boc, cu birurile pe care a uitat să le pună, iar acum spun despre ele că ar fi negociate cu FMI de către actualul guvern.

Pentru informarea corectă a domnului Ioan Oltean, dar şi a acoliților din PDL, precizez că acordul cu FMI nu prevede impunerea unor noi taxe sau impozite. Informația conform căreia Guvernul și-a asumat introducerea CAS și CASS pentru soțiile și copiii majori aflați în întreținere este complet falsă. De asemenea, mesajul conform căruia fiscalitatea pentru PFA-uri și drepturi de autor va crește este mincinos. Solicit reprezentanților PDL să se oprească din mințit,
pentru că românii i-au taxat tocmai din această cauză.

Ioan Oltean îl vede pe Emil Boc cel mai cinstit premier, așa cum se considera probabil și pe el cel mai cinstit parlamentar, deși făcea afaceri după metodele brevetate de „băieții deștepți”, jefuind fără milă casnicele și copiii pe umerii cărora plânge acum. Cât despre „perversitatea guvernului Ponta” , cred că trebuie cautată în toate acțiunile desfășurate pe vremea guvernării partidului domniei sale. Există o vorbă din bătrâni care spune „ce mă faci pe mine ca pe tine” sau, într-o traducere pe care poate să o înțeleagă și domnul Oltean, pentru că e mai pe specificul activităților sale: „hoțul strigă hoții” „, a spus Lia Olguţa Vasilescu.