Viaţă anterioară, reîncarnare şi karma: Indicii care-ţi spun că ai avut o viaţă anterioară

Conceptul de viaţă anterioară, de reîncarnare, de transferare a sufletului este vechi de mai bine de 3.000 de ani. Ideea de existenţă a unor vieţi anterioare ale omului este prezentă în culturile antice ale indienilor, ale grecilor, dar şi în religia druidică la celţi.

04 mart. 2015, 06:49
Viaţă anterioară, reîncarnare şi karma: Indicii care-ţi spun că ai avut o viaţă anterioară

Daca in viata asta nu ti-ai indeplini Scopul, atunci te vei reintoarce intr-o forma sau alta in viata viitoare pentru ca spiritul tau nu se poate uni cu energiile Universului daca nu-ti duci la bun sfarsit Scopul. Cam aceasta este ideea de baza a existentei unor vieti anterioare, a reincarnarii. Desi societatea moderna ne-a facut foarte sceptici, foarte realisti, pragmatici, exista anumite intamplari, anumite senzatii, anumite trairi care ne ridica multe semne de intrebare, care ne fac sa ne intrebam daca n-am mai facut un anumit lucru candva in trecut, caci prezinta o familiaritate excesiva care nu se poate justifica decat prin existenta vietilor anterioare.

Au fost identificate chiar si anumite semne, anumite indicii care ne dezvaluie ca am avut o viata anterioara, in opinia lui Stephen Wagner, expert in fenomene paranormale. Aceste indicii tin de aspectele complexe ale vietii de zi cu zi si se transpun pe plan fizic, emotional, intelectual si psihologic in personalitatea fiecarui om. Iata 6 indicii care-ti spun ca ai avut o viata anterioara!

Experientele déjà vu

Poate unele din cele mai dese trairi cu nuante paranormale care ne indica existenta unei vieti anterioare sunt déjà-vu-urile. Experientele deja-vu, care ne iau prin surprinde, total neasteptate, ne dau senzatia ca am mai trait acel sentiment, am mai facut acel gest, am mai cunoscut pe acel cineva teoretic nou pentru noi candva in trecut. Psihologul Arthur Funkhouser a clasificat experientele déjà-vu in 3 categorii: déjà vécu – adica o experienta pe care am trait-o candva intr-o viata anterioara, déjà senti – un sentiment pe care l-am simtit intr-o viata anterioara si déjà visité – un loc pe care care simtim ca-l cunoastem bine, care ne este familiar, desi teoretic n-am mai trecut pe acolo in existenta noastra curenta.

Amintirile ciudate

Unele persoane au amintiri foarte vii, foarte concrete, insa nimeni din cei indicati ca ar fi participat la acele evenimente din trecut nu-si amintesc sa se fi intamplat vreodata asa ceva. Poate fi vorba de amintiri false, caci minte ne poate juca multe feste, dar, in functie de intensitatea amintirilor, poate fi vorba si de rememorari dintr-o viata anterioara.

Visele si cosmarurile

Subconstientul lucreaza intens in timp ce dormim si deseori chiar atunci ni se dezvaluie prin vise si cosmaruri. De altfel, credinta in vieti anterioare, in reincarnare spune ca anumite vise placute, dar si cosmarurile cele mai crunte sunt reveniri din subconstient in acele locuri placute sau in acele experiente traumatice vazute/traite intr-o viata anterioara.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi S-a întors de două ori din morţi. Ce a văzut în TUNELUL MORŢII