Andra a umilit un concurent la ”Românii au talent”. Băiatul avea probleme cu vederea

Andra a fost protagonista unui moment neplăcut, la Românii au talent. Artista i-a atras atenția unui concurent care avea probleme cu vederea. Abia la final artista și-a dat seama de gafa pe care a făcut-o.

25 mart. 2023, 11:49
Andra a umilit un concurent la ”Românii au talent”. Băiatul avea probleme cu vederea

Andra a trecut printr-un moment jenant la Românii au talent. Artista i-a atras atenția unui concurent care cânta pe scenă că nu privește în direcția corectă. Artista a gesticulat, încercând să-i arate unde se află masa juriului. Din păcate, artista nu a știut că tânărul are probleme cu vederea și a gafat-o într-un mod neplăcut. Nu a făcut-o, însă, cu rea intenție.

Când și-a terminat momentul, Cristian Uță a explicat care a fost cauza, detaliind despre problemele grave pe care le are, din păcate, cu vederea.

„Am probleme cu vederea. Adică, nu văd nimic cu centrul ochiului și mă uit într-o parte și în alta. Am viziune periferică. Adică, nu văd cu centrul ochilor. Și cu centrul vedem detaliile, de obicei. Adică, nu văd să citesc. Nu pot să conduc sau chestiile care necesită un pic mai mult efort. Dar am viziunea periferică, adică mă mișc în spațiu, singur. Mă descurc la fel ca orice altă persoană normală”, a spus tânărul.

Cristian Uță a cântat o melodie scrisă de el, iar apoi i-a impresionat pe membrii juriului cu beat box. Andra s-a declarat încântată de ce a auzit și l-a lăudat pe tânăr.

„Eu vreau să spun că m-am bucurat pentru tine când mi-am dat seama că poți să faci beat box mai bine decât să cânți. Dar mi se pare incredibil. Adică, trebuie să ai un simț ritmic extraordinar ca să poți să creezi toate trecerile respective. La tine a sunat foarte bine”, a spus Andra.