Poliţistul frate cu interlopii. Vezi ce a făcut un comisar după ce a produs un accident rutier

Poliţist cu un tupeu incredibil! Şeful de la investigaţii criminale Eforie a provocat un accident rutier şi s-a făcut nevăzut. Mai mult, el a pus doi interlopi să ia vina asupra lor. Anchetatorii nu l-au crezut şi îl cercetează pentru fugă de la locul accidentului. Acum, poliţistul este de negăsit.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 12:34
Poliţistul frate cu interlopii. Vezi ce a făcut un comisar după ce a produs un accident rutier

Accidentul s-a petrecut în localitatea Tuzla. Comisarul Dragoş Radu a pierdut controlul maşinii şi a intrat în parapetul de beton al unui sens giratoriu. „N-a mai nimerit sensul. A venit de-a dreptul. O frână scurtă şi direct în bordură”, povesteşte un martor. Oamenii spun că poliţistul abia se ţinea pe picioare de beat, când a coborât din maşină.

Imediat după accident, maşina a fost luată de un prieten al comisarului. „Şi-a venit pe partea asta, l-a băgat în maşină, a venit cineva şi a luat maşina de aici”, mai spun martorii.

Doi interlopi s-au prezentat la secţie şi au spus că ei ar fi fost de fapt în maşină. S-au pierdut însă în detalii şi până la urmă au recunoscut: comisarul i-a pus să dea declaraţii false.

„Comandantul IPJ Constanţa a dispus cercetarea prealabilă faţă de ofiţerul de poliţie, cu menţiunea că poliţistul nu se afla în timpul orelor de program”, a declarat Gelu Manolescu, de la IPJ Constanţa.

Dragoş Radu este de profesie inginer şi a intrat în poliţie în 1995, fiind angajat din sursă externă.