Caz îngrozitor la Suceava: un bărbat a întreţinut doi ani relaţii sexuale cu nepoata sa de nouă ani

Un bărbat în vârstă de 43 de ani dintr-o comună suceveană a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de Tribunalul Suceava, fiind acuzat de viol şi corupţie sexuală asupra nepoatei sale în vârstă de nouă ani

RomaniaTV.net
04 ian. 2013, 14:41
Caz îngrozitor la Suceava: un bărbat a întreţinut doi ani relaţii sexuale cu nepoata sa de nouă ani

Purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că bărbatul, din comuna suceveană Comăneşti, este urmărit penal încă din iulie 2011 pentru că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu nepoata sa în vârstă de nouă ani.

Ulterior, ca urmare a solicitării instanţei de judecată, s-a dispus în acest caz o expertiză biocriminalistică.

În urma finalizării expertizei bărbatul a fost reţinut joi, iar apoi a fost arestat pentru 29 de zile de Tribunalul Suceava fiind cercetat pentru viol şi corupţie sexuală.

Parchetul Tribunalului Suceava a precizat că din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că în perioada 2008 – 2011, prin constrângerea nepoatei sale în vârstă de nouă ani şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi a înţelege semnificaţia unui act sexual, în repetate rânduri, bărbatul a comis acte cu caracter obscen asupra acesteia şi totodată a întreţinut raporturi sexuale.

Procurorii continuă în acest caz cercetările în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.