Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio definitiv. Veronica a renunțat la soț și la copii: „Am divorțat!”

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru. Se pare că între cei doi nu mai e loc de sentimente bune, nici măcar de dragul copiilor.

15 apr. 2024, 16:44
Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio definitiv. Veronica a renunțat la soț și la copii: „Am divorțat!”
Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio definitiv

Vulpița a decis să lămurească ce se întâmplă, de fapt, între ea și Viorel Stegaru. În cele din urmă, cei doi au ajuns la despărțire și se pare că nu mai există nici o cale de împăcare. Veronica a confirmat că a divorțat de cel alături de care dădea audiențele peste cap la televizor, în urmă cu câțiva ani.

 

Vulpița a luat mai multe decizii la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ceea ce privește viața ei personală. Acum locuiește cu părinții săi, iar pe cei trei copii i-a lăsat în grija tatălui lor, Viorel Stegaru, și a familiei bărbatului.

Citește și: Denisa Tănase rupe tăcerea despre divorț. „Au fost multe măști în prima căsnicie”

După ce a părăsit România alături de iubitul ei de la acea vreme, Veronica s-a întors în țată după ce relația a ajuns la final, dar nu își mai dorește nici în ruptul capului să se mai întoarcă la tatăl copiilor ei.

Întrebată pe rețelele sociale de relația sa cu Viorel Stegaru, Vulpița a dat vestea că divorțul s-a concretizat, dând de înțeles că și-a încheiat socotelile cu fostul soț.

„Mai ești căsătorită?”, a fost Veronica întrebată.

„Nu mai, am divorțat!”, a fost răspunsul Vulpiței.

Citește și: Gigi Becali şi soţia sa, Luminiţa, au aniversat 30 de ani de căsnicie. Cum au fost surprinşi cei doi la un restaurant de fiţe din Capitală FOTO

Cum l-a dezamăgit Vulpița pe Viorel

Viorel Stegaru este foarte supărat din cauza atitudinii pe care Vulpița o are față de el și de copiii lor. Recent, bărbatul i-a transmis cuvinte dure pe rețelele sociale, după ce nu s-a prezentat la procesul de divorț, acuzând-o că minte în legătură cu cei mici.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.