Incident grav într-un mall din Timişoara. O fetiţă a căzut în gol două etaje

Un incident grav a avut loc miercuri într-un mall din Timişoara. O fetiţă de cinci ani a căzut în gol două etaje. Aceasta se juca împreună cu un alt copil, iar într-un moment de neatenţie al mamei a alunecat pe lângă scările rulante. Micuţa a scăpat cu viaţă, dar şi-a rupt un picior. Reprezentanţii mall-ului în care s-a petrecut incidentul au explicat că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că micuţii au fost lăsaţi nesupravegheaţi.

17 feb. 2016, 19:26
Incident grav într-un mall din Timişoara. O fetiţă a căzut în gol două etaje

Fetiţa doar ce ieşise de la ora de engleză şi se afla la mall împreună cu mama ei. Micuţa se juca împreună cu un coleg în momentul în care a fost prinsă de banda de la scările rulante şi târâtă până la etajul unu.

Pentru că nu a avut de ce să se sprijine, micuţa a căzut de la o distanţă de aproximativ 10-11 metri. O ambulanţă a sosit imediat şi a dus-o pe fetiţă la spital. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol. 

Reprezentanţii mall-ului spun că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că în momentul în care a avut loc accidentul, fetiţa era nesupravegheată. 

Citeşte şi Accident mortal în Constanţa. Unui şofer i s-a făcut rău la volan

„Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona respectivă arată cum doi copii nesupravegheaţi, un băiat şi o fetiţă, aleargă spre scările rulante care duc la nivelul superior. Fetiţa încearcă să se urce pe mâna curentă a scării rulante, aflată în mișcare, pe sensul de urcare. Însă, într-o fracţiune de secundă, la ora 16:59:24, îşi pierde echilibrul şi cade la baza scării rulante de la nivelul inferior. S-a intervenit prompt, scările rulante au fost oprite, echipajele de intervenţie au fost chemate de urgenţă, iar copilul a fost preluat imediat de o Ambulanţă SMURD”, au punctat reprezentanţii mall-ului, într-un comunicat remis RomaniaTV.net.