Maşina fostului şef al Poliţie Rutiere din Buzău a ars ca o torţă VIDEO

Fostul șef al Poliției Rutiere Buzău, Vasile Nicolae pare că este urmărit de ghinion. După ce a fost nevoit să-şi dea demisia şi să se pensioneze de urgenţă, autoturismul pe care l-a condus cu numere false, a ars ca o torţă  DN 2E 85, în zona Crucea Comisoaiei.

16 mart. 2016, 16:06
Maşina fostului şef al Poliţie Rutiere din Buzău a ars ca o torţă VIDEO

La sosirea pompierilor, maşina era arsă aproximativ 80 la sută din cauza unui scurt circuit la instalaţia electrică. 

Comisarul-șef Vasile Nicolae și-a dat demisia în luna ianuarie din funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, invocând motive de sănătate. 

De fapt, Comisarului-șef Nicolae i-a fost cerută demisia în urma unor acuzații grave ce i-au fost aduse șefului de la Rutieră și care fac obiectul unor cercetări, atât ale procurorilor anticorupție, cât și ale unor alte organe care se ocupă cu asemenea cazuri.

După ce şi-a cumpărat o maşină din străinătate, Nicolae a constatat că înscrierea acesteia este deosebit de costisitoare din cauza taxei de mediu pe care era obligat să o achite.

Astfel că, mergea la ghișeul de înmatriculări auto, de unde „se servea” cu diverse plăcuțe de înmatriculare, provizorii (roșii) sau definitive, pe care le monta pe autoturismul cu care făcea zilnic naveta Buzău-Râmnicu Sărat, fiind sigur că nu va fi oprit în trafic.

Acesta a fost, însă, surprins de camerele montate pe autoturismele Serviciului Rutier, dar și de camerele de supraveghere de la poarta Inspectoratului de Poliție al Județului.

 Comisarul-șef Vasile Nicolae a condus Serviciul Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău din anul 2009, fiind numit, de fostul inspector-șef al IPJ Buzău Ion Marin, împuternicit la comanda acestei structuri după pensionarea comisarului-șef Ionel Olaru.