SCANDAL URIAŞ la TVR. Florin Chilian acuză un BLAT la EUROVISION

TVR a anunțat că piesa care va reprezenta România la Eurovision va fi aleasă, în premieră, de public. Florin Chilian dezvăluie însă că TVR a ales piesa câștigătoare înainte de spectacolul în care telespectatorii trebuie să voteze.

07 feb. 2017, 15:48
SCANDAL URIAŞ la TVR. Florin Chilian acuză un BLAT la EUROVISION

„Sa va zic, sa nu va zic?! S-a ales deja piesa ce va reprezenta Romania la Eurovision. Stiu eu de doua zile. Sigur Lora a aflat mai devreme decat mine si s-a retras. Eu nu am sa ma retrag si daca voi fi calificat in primii 15 voi merge cu drag sa cant aici in tara la TVR, nu-i asta o problema.

Nu stiu care este piesa, deja calificata pentru a merge in finala, stiu doar ca nu este o piesa scrisa de un compozitor strain si ca nu este piesa mea. E ok. Nu sunt trist sau suparat, ma asteptam sa fie asa. Sper doar ca piesa care ne va reprezenta sa nu fie furata de afara si deci sa fie scrisa pana la urma de un compozitor strain iar al nostru doar sa o „imprumute” putin in dulcele stil romanesc.

Piesa mea este o compozitie originala si prea noua ca stil muzical pentru intreaga lume chiar, daramite pentru noi. Nu se supune asa ziselor reguli de la noi cel putin. Am participat cu drag fata de muzica si fata de oamenii minunati din jurul meu. E suficient. Muzica acum mai mult decat oricand trebuie sa vindece, sa uneasca si nu sa dezbine”, spune Florin Chilian.