Beyonce de România a aflat rezultatele biopsiei: „Au început să-mi cadă dinţii”

Beyonce de România nu-şi mai găseşte liniştea de când a aflat că este suspectă de cancer. Tânăra de 24 de ani a făcut, în urmă cu trei luni, mai multe analize ginecologice, iar medicii i-au prelevat şi tesut, pe care l-au trimis la biopsie. După trei săptămâni de aşteptare, blonda a aflat rezultatul.

RomaniaTV.net
15 mart. 2016, 07:54
Beyonce de România a aflat rezultatele biopsiei: „Au început să-mi cadă dinţii”

Beyonce de România a fost, luni, la medic, pentru a lua rezultatul biopsiei pe care îl aştepta atât de mult. Tânăra a aflat, cu uşurare, că nu este bolnavă de cancer, dar a fost sfătuită de medic să fie foarte atentă la starea ei de sănătate, în următoare.

Cu alte cuvinte, pericolul nu a trecut definitiv, iar Beyonce va fi nevoită să-şi facă analize mult mai des. „Examenul nu arată că există un cancer, dar există un potenţial de risc. Există acea leziune la nivelul colului de col uterin, din cauza căruia a apărut acest potenţial de risc. Acest cancer de col uterin se dezvoltă mai rapid la persoanele tinere decât la persoanele mai în vârstă. Mădălina are un virus cu potenţial cancerigen”, i-a spus medicul tinerei, la Antena 1.

Deşi poate răsufla cât de cât uşurată, Beyonce este încă foarte îngrijorată. De câteva săptămâni, ea are stări de rău pe care nu şi le poate explica, a slăbit aproape cinci kilograme într-o săptămână şi, mai nou, au început să-i cadă dinţii. 

Beyonce de România, suspectă de cancer: „Aştept analizele de la biopsie”