CRIMĂ Slatina: Declaraţiile bărbatului care a ucis-o pe soţia patronului său

"Am făcut cel mai bun lucru!", este declaraţia şocantă a bărbatului care a ucis-o pe soția patronului său, după ce a fost concediat. Femeia a fost înmormântată de Florii. Mii de oameni impresionaţi de sfârşitul său tragic au venit s-o conducă pe ultimul drum.

06 apr. 2015, 05:36
CRIMĂ Slatina: Declaraţiile bărbatului care a ucis-o pe soţia patronului său

Eugen Fana, bărbatul din Slatina care a ucis-o pe soția fostului său patron, şi-a recunoscut crima în faţa anchetatorilor. Bărbatul a mărturisit că, de fapt, a vrut să-şi omoare patronul, dar omul nu era acasă, potrivit România TV. I-a căzut în mâini soția acestuia, pe care a omorât-o, după ce l-a închis pe băiețelul ei, în vârstă de 7 ani, într-o cameră. Apoi a fugit cu maşina victimei.

Pentru a scăpa de poliţişti, criminalul s-a ascuns într-o pădure de la marginea localităţii Stoileşti din Vâlcea. Când a fost prins, a încercat să se sinucidă. Procurorii au reuşit să-l audieze abia după ce a stat o noapte în spital.

Soția patronului a fost înmormântată de Florii. Peste 1.000 de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum. Printre ei, și colegele femeii de la Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială Olt.

Nu ne revenim! Suntem şocaţi şi nu putem să acceptam că un om minunat, o mamă şi o colegă exemplară nu mai poate să fie alături de noi. Nu a greşit cu nimic, a fost un exemplu pentru noi toţi, o mamă cum rar am întâlnit. Este inuman ce s-a întâmplat„, au declarat colegii de muncă ai femeii.

Eugen Fană este cercetat pentru omor calificat cu premeditare. Băiețelul victimei a fost dus la bunica maternă. Copilul va avea nevoie de consiliere psihologică pentru o lungă perioada de timp.

CITEŞTE ŞI: Crimă din gelozie într-o localitate din Olt. O femeie a fost ucisă de soţ chiar în faţa copiilor