Horoscop: Femeia perfectă pentru bărbaţi în funcţie de zodia lor

Fiecare bărbat are altă viziune asupra femeii perfecte, însă astrologii sunt de părere că trăsăturile care îi atrag pe masculi depind în funcţie de zodia acestora.

RomaniaTV.net
23 nov. 2015, 13:09
Horoscop: Femeia perfectă pentru bărbaţi în funcţie de zodia lor

Berbec

Acesti nativi isi iubesc foarte mult mama, astfel ca vor fi atrasi de femeile care seamana cu mama lui in tinerete. Trasaturile pe care le cauta la o partenera sunt: feminitate, ingrijire si cei sapte ani de acasa. Mai mult, vrea sa aiba alaturi o femeie care sa fie doamna in societate si gospodina acasa, nefiind interesat de formele perfecte ale doamnelor si domnisoarelor.

Taur

Taurii sunt foarte pretentiosi, iar femeia perfecta pentru ei trebuie sa fie in pas cu moda, mereu aranjata si o buna gospodina. Fiind persoane foarte mandre, Taurii isi doresc ca femeia de langa ei sa se puna mereu in valoare, pentru ca ei sa aiba cu ce se lauda.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei obsedate de soţii lor

Gemeni

Barbatii nascuti in Gemeni sunt sociabili si isi doresc alaturi de ei o femeie la fel de sociabila. Femeile care sunt alaturi de un barbat din Gemeni au cariere de succes si nu arata stralucit, pentru acesti nativi contand mai mult cariera decatfrumusetea.

Rac

Este greu de spus cum arata femeia perfecta pentru acesti nativi, deoarece ei sunt familisti convinsi si vor alaturi o femeie care sa-i daruiasca multi copii.

Citeşte mai mult pe studenţie.ro