Horoscop 22 ianuarie 2018: Turbulenţe la serviciu, taifun în familie. Început greu de săptămână pentru multe zodii

Horoscop 22 ianuarie 2018 pentru toate zodiile. Citeşte previziunile pentru zodia ta.

21 ian. 2018, 18:11
Horoscop 22 ianuarie 2018: Turbulenţe la serviciu, taifun în familie. Început greu de săptămână pentru multe zodii

BERBEC:

Berbecii au pus ochii mai de mult pe o persoană pe care nu și-o pot scoate din cap. Acum este momentul să acționeze. Dacă stau cu mâinile în sân, nu vor fi niciodată împreună.

TAUR:

Taurii tind să fie neîncrezători în forțele proprii și acest lucru îi împiedică să realizeze multe lucruri. Tot din această cauză vor avea și mici certuri cu partenerul de viață.

GEMENI:

Jumătatea gemenilor tinde azi să fie superficială. Acest lucru îi va scoate din minți pe acești nativi pentru că partenerul lor va avea ceva de comentat toată ziua în legătură cu modul în care arată taurii.

RAC:

Azi, s-ar putea ca racii să simtă puțină gelozie. Este posibil ca acești nativi să se întâlnească că o fostă iubită a partenerului de viață, ceea ce o să-i dea puțin peste cap.

LEU:

Leilor le trebuie o persoană în viața lor care să-i țină cu picioarele pe pământ pentru că tind să viseze mult prea mult. Ar trebui să fie mai raționali.

FECIOARĂ:

Acești nativi încearcă mereu să pară ceea ce nu sunt de fapt și acest lucru îi îndepărtează de fiecare dată de persoana iubită. Nu este de mirare că sunt mereu singuri și nefericiți.

BALANȚĂ:

Balanțele nu vor avea o stare de spirit prea bună azi pentru că se vor gândi din ce în ce mai mult la ce au făcut în acest an care tocmai se termină. Vor realiza că au atras doar persoane toxice în viața lor.

SCORPION:

Acum este momentul ca scorpionii să vorbească deschis și serios cu partenerul de viață. De la o vreme nu s-au ma înțeles deloc și acum vor să afle motivele.

SĂGETĂTOR:

Chiar dacă la locul de muncă este haos chiar și azi, este mai bine ca acești nativi să se relaxeze și să nu se mai gândească măcar pentru o secundă la serviciu.

CAPRICORN:

Capricornii vor lua o ultimă decizie în ultima zi din an, aceea de a nu mai primi în viața lor persoane care nu le merită. Acest lucru trebuia făcut cu mult timp în urmă.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii nu știu încă unde vor face Revelionul și acest lucru îi sperie puțin. Se pare că toată lumea are planuri și vor rămâne pe dinafară de data aceasta.

PEȘTI:

Partenerul de viață al acestor nativi ar putea depăși anumite limite azi și asta le va strica întreaga dispoziție. Nu vor mai putea să se bucure de noaptea dintre ani pentru că se vor gândi doar la cearta pe care tocmai au avut-o.