Quintus: Voi vota prezidenţiabilul PNL în funcţie de cum îi cunosc pe candidaţi. Nu voi ţine cont de sondaj

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni, înaintea şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului, că îl va alege pe prezidenţiabilul PNL după cum îi cunoaşte el pe cei doi candidaţi şi nu va ţine cont de sondajul intern făcut în acest sens, transmite Agerpres.

21 iul. 2014, 12:47
Quintus: Voi vota prezidenţiabilul PNL în funcţie de cum îi cunosc pe candidaţi. Nu voi ţine cont de sondaj

‘Important este să alegem candidatul ce cele mai reale şanse’, a spus Quintus.

Liberalul a susţinut că între cei doi candidaţi pentru statutul de prezidenţiabil al partidului nu trebuie să existe disensiuni.

‘Am de gând să fac un apel la cei doi, indiferent cine câştigă şi cine pierde, să rămână împreună, pentru că aşa cum spune înţelepciunea poporului nostru, unde-s doi puterea creşte’, a adăugat preşedintele de onoare al PNL.

Delegaţia Permanentă a Partidului Naţional Liberal (PNL) se reuneşte luni pentru a stabili candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale.

Pe 28 iunie, în cadrul Congresului PNL, Klaus Iohannis şi Crin Antonescu au fost propuşi pentru cursa prezidenţială. Reuniunea trebuia să voteze o rezoluţie cu privire la candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, însă Klaus Iohannis a retras acest document iar preşedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu-Quintus, a anunţat că Delegaţia Permanentă a partidului va alege candidatul liberalilor la Preşedinţie.