S-a îmbătat atât de rău încât şi-a luat BILET de AVION fără să ştie. Vezi în ce ţară s-a trezit cu MAHMUREALĂ

Un tânăr din Marea Britanie s-a îmbătat atât de rău încât la ieşirea din club s-a urcat într-un taxi şi a plecat spre aeroport. El şi-a cumpărat bilet de avion cu telefonul mobil, ajungând în cele din urmă în Paris. Într-un final, s-a trezit mahmur într-o toaletă publică, ca apoi să viziteze pentru câteva ore oraşul, îainte să se urce din nou în avion şi să plece acasă.

19 nov. 2013, 18:51

Luke Harding, un tânăr de 19 ani din Manchester are o poveste incredibilă de povestit nepoţilor, după ce, în urma unei beţii crunte, el s-a trezit în Franţa cu toate că îşi aminteşte doar ieşirea din club, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Americanii pretind că au descoperit un leac pentru mahmureală VIDEO

Bărbatul a chemat un taxi şi ar fi trebuit să plece acasă după ce a băut prea mult, însă atunci când a descopoerit că are paşaportul la el i-a spus şoferului să îl ducă la aeroport. Cu ajutorul telefonului mobil şi-a cumpărat un bilet şi a reuşit să se urce în jurul orei şase dimineaţa într-o aeronavă cu destinaţia Paris, dorind să viziteze Turnul Eiffel.

Dimineaţa, s-a trezit într-o toaletă publică din aeroportul Charles De Gaule, la sute de kilometri distanţă de casă. Când s-a dezmeticit, el s-a urcat într-un autobuz şi a plecat să viziteze oraşul în timp îşi făcea fotografii cu telefonul şi le posta pe internet, spre uimirea prietenilor care nu îl creadeau în stare de aşa ceva.

Citeşte şi Un bărbat cherchelit a ajuns în altă ţară cu UN TAXI după ce şoferul a înţeles greşit ADRESA

Cu toate că mama lui l-a considerat un adevărat idiot şi întreaga escapadă l-a costat sute de lire, tânărul a recunoscut că nu regretă ceea ce a făcut, mai ales că a rămas cu o amintire de care mulţi nu au parte.