Unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din showbiz, umilit de fosta soţie: E homosexual. Are vibrator acasă

Nu au trecut nici 3 luni de când s-au căsătorit, iar acum o sa divorţeze. Ela şi Costin Marculescu s-au certat ca la uşa cortului, în direct la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

21 nov. 2014, 17:41

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate Costin Mărculescu și pe atunci soția lui, Ella, au fost invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au vrut să arate cât de mult se iubesc. S-au sărutat pasional, și-au făcut declarații de dragoste, sperând să convingă pe toată lumea de dragostea lor sinceră. În realitate, lucrurile au stat cu totul altfel. Cei doi nu s-au înțeles, se pare, niciodată, iar un motiv ar fi acela că Ella nu l-a luat din dragoste pe Mărculescu, după cum ea a mărturisit la emisiunea lui Măruță.

„Nu l-am iubit niciodată pe Mărculescu. L-am luat din milă, că m-a rugat Meri Ștefănescu. Îmi spunea că plânge și că se sinucide”, a declarat Ella, la PRO TV.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, scos din minţi la propria emisiune: „Eşti o ipocrită!”

Ela vrea acum sa divorteze de Marculescu si spune ca are deja pe altcineva in viata ei.

„A spus ca mi-a gasit un job la Miami. El vrea sa fie impresarul meu acolo. A vrut sa semnam un contract, ca el sa castige 70% din salariul meu. Si acolo vrea sa fie un intretinut. O sa devina ultimul ratat din luna asta. Suntem in divort. Pe 28 o sa se rezolve totul. Stiu ca nu vrea sa divorteze, dar eu vreau. Eu de pe 4 octombrie am pe altcineva in viata mea. Pentru tine, Marculescu, nu am niciun dram de respect. Esti un retard. Nu stii sa faci bani decat din emisiuni”, a spus Ela, potrivit cancan.ro.

Sotia lui Marculescu a facut o afirmatie foarte grava: „Marculescu e homosexual. Are vibrator acasa si m-a rugat sa il ajut sa si-l bage in anus. Este gay”.