Viaţa i-a fost distrusă de flăcări, dar şi-a găsit fericirea. Mutilat de foc, iubeşte din nou

Viaţa lui Joe Kinan s-a schimbat total într-o noapte de iarnă de acum zece ani, când şi-a pierdut prietena într-un incendiu, iar el a suferit arsuri grave pe aproape jumătate din corp. Acum, americanul se pregăteşte însă de însurătoare.

13 oct. 2013, 15:40

Mulţi ar spune că Joe Kinan a fost norocos să scape cu viaţă dintr-un teribil incendiu care a cuprins în februarie 2003 un club din Rhode Island, dar  nu puţini sunt cei mişcaţi de chinul pe care a trebuit să-l suporte după aceea, el suferind în ultimii zece ani peste 100 de intervenţii chirurgicale.

În incendiu el şi-a pierdut prietena şi a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe mai bine de 40 la sută din suprafaţa corpului. Practic, el şi-a pierdut braţele, urechile, ochiul stâng şi o parte a nasului, dar în ciuda acestor chinuri, vecine cu moartea, el şi-a păstrat speranţa şi spiritul optimist.

Potrivit Daily Mail, Kinan şi-a spus povestea săptămâna aceasta, la Congresul Mondial al arşilor, adăugând că este îndrăgostit de o fată care a fost şi ea victimă a unui incendiu, intenţionând că se căsătorească cu aceasta.

Iniţial, el a fost devastat de pierderile suferite, iubita lui de atunci fiind una dintre cele 100 de persoane care au pierit în incendiul de la club. În 2007, tot la un Congres Mondial al Arşilor, desfăşurat la Vancouver, el a întâlnit-o însă pe Carrie Pratt, care între timp i-a devenit logodnică.

Ea, la rândul său, a fost arsă cu cafea fierbinte, când era copilă. Joe Kinan spune că şi-a găsit fericirea alături de Carrie, el cerând-o în căsătorie în urmă cu un an, cu trei zile înainte ca el să intr într-o operaţie pentru transplant de mână.