Adi Sînă, în prag de divorț. Anca Serea a confirmat vestea care i-a șocat pe fani: „Acum vorbim foarte serios”

Adi Sînă și Anca Serea au fost în prag de divorț. Cei doi sunt împreună de 16 ani, dar, ca în orice cuplu, și ei s-au confruntat cu tot felul de probleme și de situații dificile pe care nu au știut cum să le gestioneze.

09 apr. 2024, 17:42
Adi Sînă, în prag de divorț. Anca Serea a confirmat vestea care i-a șocat pe fani: „Acum vorbim foarte serios”

Adi Sînă și Anca Serea au confirmat că relația lor a ajuns pe muchie de cuțit, la un moment dat, și au vrut să divorțeze din cauza neînțelegerilor. În cele din urmă, însă, au reușit să depășească toate problemele și să-șie continuie relația.

Momentul discuțiilor legate de divorț au apărut în 2022. Cei doi au vrut să pună punct căsniciei, dar nu au trecut și la fapte pentru că au realizat că nu era un motiv serios să renunțe la tot ce au construit.

Citește și Cristina Ciobănașu, mai sinceră ca oricând. De la ce pornesc certurile în relația ei cu Alexandru Mureșan. „Nu m-a cerut cum trebuie!”

Adi și Anca cresc împreună șase copii și sunt foarte fericiți împreună.

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt”, a spus Anca Serea.

Adi și Anca cresc împreună șase copii. Relația lor a mers pe un drum favorabil după ce au trecut peste acele discuții în contradictoriu.

„În ultima vreme să știi că, slavă Domnului, nu prea ne-am ciondănit. Poate că n-am avut nici foarte mult timp, dar nici n-am avut motive foarte serioase. (…) Am învățat să trecem peste multe lucruri și nu prea ne mai supărăm din nimicuri, în primul rând, asta înseamnă maturizarea. Putem să stăm certați și mai multe ore, n-am stat să contorizez niciodată. Adi face primul pas spre împăcare întotdeauna, bărbatul, că așa mi se pare normal”, a mai spus soția lui Adi Sînă, pentru Spynews.

Citește și Daniel Buzdugan, despre obiceiurile proaste ale românilor. ”Când nu ai niște valori sufletești, apelezi la valorile materiale”