Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „De morţi, numai de bine! Miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii”

Anamaria Prodan a dat o replică violentă lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a acuzat-o că l-a înşelat și a deschis mai multe procese împotriva ei. Impresara n-a rata ocazia să o atace şi pe Corina Caciuc, actuala iubită a antrenorului.

06 apr. 2024, 18:41
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „De morţi, numai de bine! Miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii”
Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. "De morţi, numai de bine! Miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii"

Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. Impresara a menționat că fostul ei partener și-a schimbat atitudinea față de ea și a făcut declarații publice doar după ce au început procesele. Anamaria Prodan a sugerat că Laurențiu Reghecampf a fost influențat să facă aceste declarații de o altă persoană, pe care a numit-o „profesoară bună de oraș”.

„O, Reghecampf știe să vorbească? Știe sa dea interviuri? Toată viața lui aștepta ca eu să le fac și el să le trimită! Mi-am adus aminte că, între timp, a făcut parcă școală la Cambridge și a învățat alfabetul. A avut cică o profesoară bună de oraș, care a dat meditații tuturor bărbaților și i-a învățat multe chestii interesante. Mă bucur pentru el că profesoara, care i-a dat meditații, l-a învățat să articuleze cuvinte împotriva familiei lui și este foarte cunoscută, atât în țară, cât și străinătate. Îi este mentor acum, din ce am înțeles.

Acum un secol exista un fotbalist mediocru, strigat de toți Reghiță. Era unul pe care îl polisam, îl țineam numai în lumină să sclipească de frică să nu apună soarele si să apară realitatea. Ruginea instant la apusul soarelui. Era un Reghiță pe care l-am ajutat să trăiască, să se ridice din anonimat, să facă școală, carieră…Era un Reghiță, care nu știa să se îmbrace, să vorbească, să trăiască, să mănânce.

Era cineva și ceva de care lumea fugea și râdea. Era cineva care tremura când povestea marele Cornel Dinu despre el, când vorbea Victor Pițurcă despre metehnele vieții lui, care bâzâia acasă când  toți greii  fotbalului îi știau secretele oribile”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Citeşte şi: Reghecampf aruncă bomba: ştie cu cine l-a înşelat Anamaria Prodan! „Din respect pentru Bebe, nu vreau să comentez mai mult”

Impresara a vorbit despre eforturile pe care le-a depus pentru a-l ajuta pe Laurenţiu Reghecampf în carieră și în viața personală și a sugerat că acesta s-a transformat într-o „copie proastă” a ei.

„Da, este acel Reghiță care se ascundea după fusta mea, când marii fotbalului comentau despre el. Este acel Reghiță pe care îl apărăm și îmi stricam absolut toate relațiile în fotbal și nu numai ca să-l apar. Acel Reghiță care, în perioada în care a avut onoarea să stea pe lângă mine, avea respectul tuturor.

Azi îmi aduc aminte cum uda batista de lacrimi și mă ruga să-l ajut și să-l apăr, căci toți îl batjocoresc! Îmi vine să râd când mă uit înapoi.

Este vorba de acel Reghiță care, ulterior, s-a acoperit de rușine, s-a făcut de râs peste tot și în toate, a ajuns de râsul fotbalului și a oamenilor din fotbal si a închis ușile peste tot. A trădat tot ce se putea trăda de la prieteni, la familie! Este incredibil să nu ai simțul penibilului, nu?! Cu ce pete are pe el și pe lângă el nu se mai vede de mizerie”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Ce să zic eu? Zâmbesc și anunț că acest Reghiță este o copie proastă a lucrării  mele de diplomă numită „soarele meu Reghecampf”. Astăzi, în situația în care se află, văzând că este alungat de toată lumea, râs de toată lumea, dat în judecată de cei din fotbal, dator peste tot , încearcă să iasă din mocirla în care se zbate, se scutură și își dorește ca noroiul de pe el să-i stropească și pe cei din jur .

Îl anunț că eu nu stau aproape de așa specimene, iar stropii de noroi din mocirla lui nu au cum să sară pe mine, căci stau la distanță de 2.000 de euro, pardon… de kilometri, de așa ceva! Ce este acolo la el miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii.

Sunt atâtea lucruri urate în acest Reghiță, încât îmi este milă de el să vorbesc! În cei ce-s la pământ nu trebuie să lovești. Așa am învățat eu! Acest Reghiță se ia la trântă cu cei puternici, uitând că nu are fundație și dacă bate vântul ca pe vremea lui Cornel Dinu cade casa peste el!”, a mai adăugat impresara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, umilită la maximum de Reghecampf. „Trăieşte din 2.000 de euro pe care îi dau eu lunar!”

Aceasta a respins acuzațiile că ar trai din banii lui Laurenţiu Reghecampf, menționând că pensia alimentară primită pentru fiul lor, Bebeto, este destinată exclusiv acestuia.

„În rest, de morți, numai de bine! Îi aduc aminte că numele de Reghecampf eu l l-am ridicat, l-am apărat, căci venea din zona Văcărești. Cred că asta spune tot. Pray for you always, domnule Reghiță, fost Prodan, căci ți-am luat și această titulatură când am plecat, să ai 2.000 euro să pui ceva pe masă copiilor tăi sau să treci pe la noi să-ți dăm!

Nu vă mai încărcați cu interviurile lui Reghiță, îl cunoaștem toți foarte bine, merită doar milă și multă rugăciune! Este exemplul clar de așa nu…și în meserie, și în viața de zi cu zi.  Și eu și Bebeto îl salutăm pe această cale și îl sfătuiesc să-și viziteze copilul, nu să dea mesaje o dată pe an pentru probe la dosar!”, a mai declarat Anamaria Prodan.