Corina Caciuc a născut, Laurenţiu Reghecampf este din nou tată. Prima fotografie

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Actuala lui parteneră de viață, Corina Caciuc, l-a făcut din nou tată de băiat.

31 mart. 2024, 20:52
Corina Caciuc a născut, Laurenţiu Reghecampf este din nou tată. Prima fotografie
Cum arată Corina Caciuc, însărcinată pentru a doua oară

Corina Caciuc a născut, a postat pe Instagtram prima imagine cu Reghe jr, iar felicitările au început să curgă. ”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc, pe Instagram. Partenera lui Reghe este foarte discretă când vinde vorba de viața personală, astfel a preferat să țină cea de-a doua sarcină departe de ochii curioșilor.

Corina Caciuc a anunțat că este iar însărcinată abia de ziua antrenorului, când a postat un mesaj absolut emoționant pe rețelele de socializare. Tânăra a adus pe lume tot un băiețel. „La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine”, a postat ea atunci.

Imagini de senzație cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Laurențiu Reghecampf le-a postat chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan

Corina caciuc a apelat la medicul estetician înainte de naştere. Aşa a ajuns să aibă „buze voluminoase, sprâncene bine conturate”.

„Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior. Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă.

Liam Reghecampf a crescut şi este mai fericit ca niciodată. Cum arată acum copilul lui Reghecampf şi al Corinei Caciuc FOTO

Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, spunea Corina Caciuc.

„Semeni cu Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo”, „În ciuda comentariilor răutăcioase sunteți o familie foarte frumoasă”, „Ce familie frumoasă”, „Să fiți fericiți toată viața”, sunt o parte dintre comentariile la pozele postate de Reghe.

Laurențiu Reghecampf avea deja trei băieți cu trei femei
Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai 2022, când partenera lui actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit tot un băiețel. “Astăzi dimineață (n.r. 19 mai) a venit pe lume Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii cu cei doi băieți ai lui, Laurențiu Jr (Bebeto) și Luca Reghecampf. Iată că familia antrenorului se va mări, căci Corina Caciuc este, din nou, însărcinată. Ea a dat vestea chiar de ziua lui Reghe, pe 19 septembrie 2023.

Reghe mai are doi băieți, pe Luca, din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu Reghecampf jr, alias Bebeto, din mariajul cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan mai are și ea două fete, Sarah și Rebecca, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de mariaj.