Next Star. O fetiţă-clovn şi o fetiţă-burlan vin cu două numere speciale în cadrul show-ului FOTO

Street dance, gimnastică ritmică, muzică pop și populară, dar și un număr artistic care combină pantomima cu actoria și elementele de circ, joi, 3 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star” prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

RomaniaTV.net
03 nov. 2016, 14:56

O fetiță-clovn și o fetiță-burlan vin joia aceasta la „Next Star”, cu două numere special pregătite pentru acest show. Prima se numește Daria, are 10 ani și a pregătit un moment care combină pantomima cu actoria și elementele de circ. Cea de-a doua vine de la Chișinău, are 13 ani, se numește Tatiana și va încerca să-i uimească pe cei patru jurați, Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și Pepe, cu un dans inedit, îmbrăcată fiind într-un costum asemănător unui burlan.

Citeşte şi Next Star. Pentru cine se transformă Dorian Popa într-un ponei FOTO

În aceeași ediție, Tudor (13 ani) vine din nordul țării, din județul Suceava, să le arate tuturor cât de bine știe să cânte la șapte instrumente de suflat. Printre acestea, fluierul, ocarina, cimpoiul și saxofonul. Pentru că este un mare admirator al interpretului de muzică populară Gelu Voicu și pentru că visul său este să cânte o melodie în duet cu acesta, echipa „Next Star” i-a pregătit tânărului concurent o mare surpriză: i-l aduce alături, pe scenă, pe cunoscutul artist. Cum va reacționa Tudor când îl va vedea lângă el pe Gelu Voicu, telespectatorii vor vedea în seara de 3 noiembrie, la Antena 1.

De asemenea, joi seara, Dorian Popa va părăsi pentru câteva minute scaunul de jurat ca să cânte alături de Mianda, o concurentă de doar șase ani, piesa „Bună, ce mai zici?”. Alături de ei, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru se va afla și Ruby, interpreta care a lansat acest hit împreună cu Dorian Popa.