Tatăl fetei violate din Vaslui, decizie radicală luată miercuri seară

CAZUL VIOLULUI DE LA VASLUI. "De mâine am hotărât să o duc pe sotie si pe cei doi copii la bunici, ca să nu mai fie asaltate de ziaristi. O să pun un lacăt mare pe poartă” a declarta Ion Munteanu pentru presa locală.

22 iul. 2015, 19:19
Tatăl fetei violate din Vaslui, decizie radicală luată miercuri seară

Cazul fetei violate de la Vaslui a creat o isterie natională. Se speculează foarte mult pe marginea acestui subiect. Astăzi, o informatie aruncată pe piată a tulburat si mai mult apele. Editia electronicã a ziarului “Adevărul” anunta că victima celor sapte violatori a dispãrut de acasă si că e de negăsit. Ziaristii au speculat faptul că familia nu a mai rãspuns la telefon si nu a mai deschis usa reporterilor. În realitate, Carmen Munteanu si fiica sa au stat toată ziua închise în casã. De abia seara, dupã ce tatãl fetei a venit de la muncã au avut curaj să iasă în curte. Toti membrii familiei par afectati de asaltul reporterilor si vor sã li se respecte intimitatea.

SONDAJ. Ce pedeapsă ar merita cei şapte tineri care au violat şi batjocorit o elevă din Vaslui?

„Sotia mea si fetele au fost toată ziua acasă. Au stat închise în casã, ca să scape de reporteri. Nici eu nu am răspuns la telefon. Vrem sã fim lãsati în pace. Sotia mea si-a luat concediu trei zile si credeti-mã cã nu a reusit sã facã niciun capãt de treabă. E întoarsã pe dos. Nici rufele mãcar nu le-a spãlat. De mâine am hotãrât sã o duc pe sotie si pe cei doi copii la bunici, ca să nu mai fie asaltate de ziaristi. O să pun un lacăt mare pe poartã” a declarta Ion Munteanu. Întrebat dacă sotia si fiica sa Raluca au semnat o vreun acord cu cei de la Pro TV, că vor să apaăş în emisiunea lui Mãrutã, acesta a spus cã după ce transmisia s-a încheiat, li s-a pus sub nas o hârtie să semneze. Nici măcar nu au apucat sã o citească.

Pe de altă parte, sora lui Silviu Burada, unul dintre dintre tinerii acuzati ca au violat-o pe eleva din Vaslui, face o afirmatie incredibila. Ea spune ca nimeni nu va face puscarie.

„Nu va mai stresati atat. Nu face nimeni puscarie. Stiti de ce? Pentru ca suntem destui care ii sustinem si care le vom fi alaturi pentru ca ii cunoastem si o cunoastem si pe ea. Si ea nu e prima data cand spune ca e violata. Mai are vreo cateva dosare de viol pe la politie si a dovedit ca fata nu e chiar cum o credeti voi”, a scris sora lui Silviu Burada pe o retea de socializare.

Prietenii violatorilor din Vaslui, AGRESIVI cu ziariştii: „Mergeţi la prăşit”