VIOLATOR în serie, prins după ce a fost MUŞCAT! Victima a păstrat organul pentru proba ADN FOTO

Un violator în serie din Marea Britanie urmează să fie condamnat după ce una dintre victime l-a mușcat de limbă și a păstrat restul organului pentru proba ADN, ajutând astfel autorităţile să îl prindă pe agresor.

23 ian. 2015, 11:31

Ferdinand Manila, un britanic de 28 de ani, a fost prins de polițiștii britanici la sfârșitul anului trecut, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sub pretextul că o duce acasă să o prezinte părinţilor, un tânăr a violat o minoră

Bolnav mintal, Manila și-a atacat victima, a cărei mărturie a fost decisivă în capturarea lui, în luna ianuarie a anului trecut pe o alee în localitatea Dunstable, din ținutul Bedfordshire. Femeia a avut prezența de spirit să-l muște de limbă și, după ce Manila a început să sângereze abundent, a reușit să scape. Imediat, victima a dus la poliție restul de limbă pe care anchetatorii l-au păstrat pentru analiza ADN.

În aceeași zi Manila a atacat o femeie de 55 de ani. Potrivit aceleiași surse, recent, o instanță din orașul Luton a stabilit că Manila este autorul celor două atacuri și a decis ca acesta să fie internat într-un spital pshihiatric până la stabilirea pedepsei finale.