6 dintre cele mai rele femei ale zodiacului. Ce le face să sperie atât de tare oamenii din jur

Nu doar când vine vorba să-ți întâlnești partenerul ideal, dar și când trebuie să fii alături de un prieten drag, e important să ai întotdeauna indicii care să te ajute. Și zodiacul este un ajutor de nădejde. Dacă știi data cuiva de naștere, deja știi o mulțime de lucruri despre el. Chiar dacă nu-s complete sunt destul de importante.

12 feb. 2018, 10:36
6 dintre cele mai rele femei ale zodiacului. Ce le face să sperie atât de tare oamenii din jur

1. Berbec

Nu mai este un secret că Berbecii sunt persoane foarte încăpățânate cărora le place să controleze, scrie estisuperba.ro. Dar această calitate nu se combină deloc cu prietenia. Trebuie să te asiguri doar că cealaltă persoană nu crede că o trădezi pentru că nu a avut grijă la limbaj. Acestea vor face orice ca să se răzbune în cel mai dur și crud mod cu puțință. Să nu te lași păcălită de zâmbetul frumos, ai în față o adevărată maestră a manipulării. Cunoaște-le înainte, ca să fii în siguranță.

Citeşte şi Horoscop Minerva 2018: ce ne aduce Anul Câinelui de Pământ. Zodiac chinezesc 2018

2. Rac

Atunci când întâlnim altfel de oameni decât cei care pot manipula, nesiguri pe forțele proprii, avem în față oameni ca niște bombe cu ceas. Sunt persoane de obicei pesimiste și speriate de nou. Atunci când au un plan devin foarte visătoare. Surprinzător, dar sunt firi răzbunătoare, din cauza cărora suferă toate părțile implicate în conflict. Nu suportă oameni care mint sau trădează.

3. Leu

Cea mai bună parte e că Leilor nu le plac intrigile. totuși nu au nicio problemă să se lupte cu cineva ccare îndrăznește să li se opună. Sunt persoane foarte egocentrice și întotdeauna cred că dreptatea e doar de partea lor. Acest lucruri le transformă pe femeile LEu în adversari de temut.

4. Fecioară

Chiar dacă par persoane timide și introvertite, dezlănțuie iadul dacă cineva le face rău. Acest lucru de obicei are legătură cu serviciul, când nu le sunt apreciate meritele pe drept. Nu trebuie să subestimezi niciodată o femeie Fecioară.

Citeşte şi Top 5 cei mai irezistibile zodii masculine. Femeile se îndrăgostesc de ei iremediabil

5. Scorpion

Niciun animal nu a descris mai bine un semn din zodiac decât Scorpionul. O femeie aflată sub acest semn poate fi pe de o parte cea mai bună prietenă sau mai fidelă iubită, iar pe de alta, cel mai crud dușman pe care-l vei întâlni vreodată.

6. Pești

Iar avem de a face cu o personalitate duală. Peștii pot fi foarte deschiși, sociabili și compătimitori. Femeile Pești tind să-ți bată capul pentru viețile celor dragi, iar dacă o să îndrăznești să i te împotrivești grijii riști să o întorci exact împotriva ta.