DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre cei patru tineri care au murit intoxicaţi în Olteniţa VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Dezvăluiri şocante despre cei patru tineri care au murit intoxicaţi într-o casă din Olteniţa. Vecinii spun că acolo aveau loc petreceri cu partide de sex în grup şi droguri.

01 ian. 2014, 09:22
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre cei patru tineri care au murit intoxicaţi în Olteniţa VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Oamenii susţin că au alertat autorităţile de nenumărate ori, dar oamenii legii au închis ochii, potrivit RomâniaTV.

Mai mult, vecinii spun că proprietarii casei în care s-a petrecut tragedia n-au locuit niciodată acolo, imobilul fiind destinat doar petrecerilor.

Contactat de echipa România TV, tânărul nu s-a arătat prea dispus să vorbească despre tragedie.

Primele analize arată că toţi s-au intoxicat, dar deocamdată nu se ştie cu ce. Cele două fete au fost înmormântate în rochii de mireasă.

Famiile celor patru tineri găsiţi morţi într-o locuinţă din Olteniţa, în a treia zi de Crăciun, i-au condus luni pe ultimul drum. Tineri, doi băieţi şi două fete, aveau vârste între 17 şi 22 de ani, iar medicii spun ca au fost ucişi de o substanţă necunoscută şi au trimis probe la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, pentru analize suplimentare.

Potrivit România TV, cele două fete, cu vârste de 16 şi, respectiv, 17 ani, au fost înmormântate în rochii de mireasă.

„Erau două perechi de tineri care pregăteau Revelionul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. Mama unuia dintre băieţi i-a dat sms şi a vorbit cu el”, declara primarul din Olteniţa, Petre Ţone, la România TV.