Vasile Muraru l-a visat pe Nae Lăzărescu. Care a fost ultima dorinţă a celui dispărut

Vasile Muraru, directorul artistic al Teatrului de Revistă Constantin Tanase, a vorbit despre regretatul lui coleg şi prieten, Nae Lăzărescu, şi a făcut o dezvăluire incredibilă.

25 ian. 2018, 21:05
Vasile Muraru l-a visat pe Nae Lăzărescu. Care a fost ultima dorinţă a celui dispărut

Vasile Muraru si Nae Lazarescu au avut o conexiune foarte puternica, iar Muraru a ramas in relatii apropiate cu familia partenerului de cuplet.

„Tin legatura cu familia regretatului Nae Lazarescu. Intrasem in familie. Tin legatura si cu nepoata, si cu nepotul, merg la cimitir de cate ori trec prin Focsani. Iar sotia lui lucreaza la noi, la teatru. L-am visat la scurt timp dupa ce a murit. Da, mi-a transmis ceva, dar nu va pot spune ce. Era ingrijorat. a iubit foarte mult teatrul si de asta probabil tot timpul il simtim ca e aici”, a povestit Vasile Muraru pentru WOWbiz.ro.

N-o mai recunoşti. Cum arată văduva lui Nae Lăzărescu, la 4 ani de la moartea actorului

„Nae stătea destul şi în cabină, dar parcă îi plăcea mai mult afară, la fumat. Îmi aduc aminte că aveam fel de fel de glume de cabină. Se făceau multe glume: se băteau pantofi în cuie, se tăiau picioarele de la scaune şi se înlocuiau cu bastoane de poliţist, iar când te aşezai pe el… cădeai. Nae era foarte pretenţios, ţinea mult la texte şi la costume. Are aici, în magazie, o haină pe care i-am promis că o păstrez cu sfinţenie. E haina lui de la debut, o îmbrăcam când eu, când el. Haina trebuie să meargă mai departe, să trăiască, e un talisman. Am păstrat toate costumele, toţi pantofii, curelele, absolut tot. Vor face parte din expoziţia teatrului”, a dezvăluit Vasile Muraru.