Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara a făcut anunțul

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara are planuri mari și spune că nu o interesează ce se întâmplă în familia fostului soț, Laurențiu Reghecampf. Ea și Ronald Gavril își construiesc locuință în America, dar și o sală de box în România.

01 apr. 2024, 18:59
Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. Impresara a făcut anunțul
Decizia luată de Anamaria Prodan

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară. După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă alături de actualul ei iubit, Ronald Gavril (37 de ani).

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacţie după ce Corina Caciuc i-a mai făcut un băiat lui Reghecampf. „Să nu îi părăsească şi pe aceştia”

Decizia luată de Anamaria Prodan după ce Corina Caciuc a născut a doua oară

Lucrăm împreună. Ne bucurăm unul de altul. În momentul acesta ne facem casă în America. O decorăm amândoi. Avem foarte multe de făcut.

Facem împreună antrenament. Și, un amănunt foarte important este că noi o să facem gală de box în România, în curând! Suntem minunați și ne înțelegem perfect. Ronald se înțelege foarte bine și cu copiii. Suntem o familie de vis. Filmăm reality show-ul familiei noastre. Eu filmez podcastul meu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Impresara și campionul la box sunt împreună de câteva luni, iar la începutul lunii martie acesta a cerut-o în căsătorie. Cei doi s-au și logodit, în Las Vegas, același loc în care vedeta și Reghe și-au unit destinele în 2008.

Eu și Ronald nu avem treabă cu nimic. Ne trăim povestea frumos, departe de toate bârfele și discuțiile tuturor. Cine se bucură pentru noi se bucură, cine nu, nu ne interesează.

Muncim împreună, ne bucurăm alături de copii, de realizările noastre și ale lor! Suntem o familie de vis. O familie de campioni. Stăm cu capul sus, suntem demni si mândri. Suntem, cred eu, exemple naționale și internaționale. Nu ne râde nimeni și facem cum am zis, performanță zi de zi!

Gândim și țintim numai sus, lumea noastră este exact lumea care contează! Ce este pe lângă noi nu este treaba noastră. Suntem unici amândoi. Copiii familiei noastre sunt la fel. Ne ajutăm, ne susținem și ne bucurăm unul de celălalt!”, a declarat Anamaria Prodan.