FOTO Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor. Actrița și-a intrat deja în rolul de mamă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de jumătate de an și pare că se înțeleg foarte bine. Atât de bine, încât ar fi plănuit și marele eveniment, nunta, care ar avea loc în această vară.

08 apr. 2024, 10:52
FOTO Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor. Actrița și-a intrat deja în rolul de mamă

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor. Actrița și-a intrat deja în rolul de mamă și i-a „înfiat” deja copiii partenerului său, trecând cu brio testul de viitoare soție.

Citește și: Cum se menține Monica Bîrlădeanu la 45 de ani. Nu se abate de la aceste două obiceiuri: „Modelatul se întâmplă oricum”

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dus relația la nivelul următor

Monica Bîrlădeanu nu exersează doar rolul de viitoare soție, dar și pe cel de mamă vitregă. Cei doi au fost în weekend la shopping, însoțiți de cei doi copii  ai directorului spitalului SRI. Actrița și partenerul său le-au ales haine celor doi minori, și toate de firmă. Nu înainte însă, de a se consulta în ceea ce privește achizițiile vestimentare, potrivit Cancan.ro.

Ambii au purtat ținute lejere, adecvate pentru o ieșire la shopping și au zăbovit minute bune printre raioanele magazinelor. Amorezii și cei doi copii s-au îndreptat apoi spre mașina care-i aștepta în parcare.

Actriței i se potrivește foarte bine rolul de mamă și se descurcă de minune, chiar dacă încă nu are copii. Își dorește însă un urmaș, a spus-o chiar ea, odinioară, pe rețelele sociale.

…Nimic mai frumos pe lume. Să ridice mâna cine-i de acord!”, spune Monica Bârlădeanu, în dreptul unei fotografii în care ținea un băiețel în brațe.