Oana Roman, în război cu sora sa. Acuzații extrem de dure la adresa Catincăi Roman. „Mama mi-a rupt inima. Asistenta mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă”

Oana Roman traversează o perioadă mai dificilă, după ce a decis să pună punct relației sale cu Marius Elisei, tatăl fetiței. Mai mult, vedeta a avut și o ceartă cu sora ei, Catinca Roman, care a consumat-o foarte mult.

08 feb. 2023, 10:54
Oana Roman, în război cu sora sa. Acuzații extrem de dure la adresa Catincăi Roman. „Mama mi-a rupt inima. Asistenta mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă”

Oana Roman a simțit nevoia să-și aline suferința petrecând momente speciale alături de părinții săi, Petre și Mioara Roman. Vedeta s-a întâlnit cu tatăl ei, Petre Roman, și au mers împreună să o viziteze pe Mioara Roman la centrul unde este internată.

A fost prima întâlnire dintre Oana și tatăl ei după ceva vreme, iar momentul revederii i-a făcut foarte bine vedetei. Au depănat amintiri, și-au adus aminte de copilărie și de perioada când formau cu adevărat o familie și locuiau împreună. „A fost tata în vizită. Am povestit ca pe vremuri. A fost minunat”, a mărturisit Oana Roman pe o rețea socială.

Citește și Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. Vedeta, mai fericită ca niciodată: „Primesc iubire!”

Apoi, Oana Roman și-a continuat ziua mergând la azilul de lux unde se află mama ei.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima, m-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, apoi a spus că eu mint și că ea o să meargă. Ei bine nu a fost și asta e foarte urât”, a subliniat Oana Roman.

Citește și Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Marius Elisei. „Eu am trăit ani de zile un abuz!”

Oana Roman, dezvăluiri șocante din relația cu Marius Elisei

Oana Roman a dat de înţeles că a trăit un adevărat coşmar în cei zece de ani de relaţie cu Marius Elisei. Vedeta a făcut dezvăluiri şocante după ce s-a despărţit de bărbatul alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă ani.

„Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Fiica lui Ptre Roman a mai dezvăluit că a trăit într-un abuz continuu emoțional și mental și este sigură că în cazul ei se află multe alte femei care nu au curaj să vorbească despre asta. „Ca mine sunt milioane de femei, care trăiesc sigur și abuz fizic. Nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea”.