Chirie contra sex, reportaj cu camera ascunsă. Practica revoltătoare a mai multor proprietari de locuinţe

Publicat: Marţi, 11 Septembrie 2018 14:14 // Actualizat: Miercuri, 12 Septembrie 2018 19:18 // Sursa: romaniatv.net

O investigație cu camera ascunsă realizată de BBC arată o practică revoltătoare. Proprietari de locuințe din Marea Britanie caută femei frumoase pentru a le oferi un loc unde să stea fără să plătească. Cum ar fi trebuit să se facă "plata".

Investigația celor de la BBC arată cum proprietarii de case dau anunțuri explicite de închiriere gratuită contra sex, deși legea interzice acest lucru, scrie libertatea.ro.

Doi bărbați din Bristol au fost filmați pe ascuns în timp ce negociau cu o tânără atrăgătoare, care, de fapt, era reporter și susținea că e în căutarea unui apartament de închiriat. Ambii puseseră anunțuri pe diverse site-uri imobiliare că oferă gratuit apartamentele unor fete dispuse să plătească în natură.

Citeşte şi Jamie Oliver a prins un bărbat care a încercat să-i jefuiască locuinţa. L-a făcut KO până a ajuns poliţia

Investigația a vrut să arate lumii cum chiriașii sunt abuzați de proprietari.

„Camera, chiria, toate facturile, totul plătit. Și vă voi da chiar și o «alocație» în fiecare săptămână. Dar trebuie să vă culcați o dată pe săptămână cu mine", i-a cerut bărbatul numit Mike jurnalistei sub acoperire.

Un alt proprietar, Tom, în vârstă de circa 60 de ani, i-a promis reporterei chirie gratuită, facturi plătite la gaz, curent electric și internet dacă s-ar muta în apartamentul său.

Alți proprietari au mers și mai departe, cerând sex în grup cu prietenii lui, în schimbul unei locuințe gratuite. Alt bărbat dornic de aventură s-a prezentat astfel.

„Sunt un bărbat de 35 de ani, destul de atrăgător. Am o casă cu o cameră liberă. E de închiriat, chiar și fără chirie, în funcție de serviciile oferite. Sunt foarte aventuros și nu am limite.

Un lucru pe care îl pot garanta este că veți fi mulțumit și că nu va fi plictisitor. În celelalte nopți ale săptămânii, vom fi ca oricare alți oameni care împart o casă", a scris, printre altele, bărbatul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Anglia chirie contra sex tinere sex chirie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 19:51
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H