Violatorii din Vaslui primesc SENTINŢA luni. Scandal la tribunal, amenzi şi reţineri VIDEO

Cei şapte tineri din Vaslui, acuzaţi de viol, au ajuns vineri în faţa magistraţilor. Peste 500 de oameni au anunţat pe Facebook că vor fi prezenţi la acest termen pentru a o încuraja pe fată, printre ei şi luptătorul Cătălin Moroşanu. Procesul a fost suspendat de două ori pentru mai bine de o oră. La finalul zilei, judecătorul a decis să amâne pronunţarea pentru luni, 17 august, la ora 14.00.

14 aug. 2015, 06:38

UPDATE: La iesirea din sala de judecata, rudele violatorilor au avut propriul razboi cu jurnalistii. Au fost agresati doi oameni de presa, incidentul oprindu-se odata cu interventia jandarmilor. Doi dintre agresori au fost retinuti de catre fortele de ordine si condusi la Politie, potrivit vremeanoua.ro.

 

În ciuda caniculei de afară şi a oboselii deja acumulate, sute de oameni de toate vârstele şi din toate categoriile sociale au stat în faţa Judecătoriei Vaslui de la primele ore ale zilei şi aşteaptă finalizarea procesului. Susţinătorii elevei violate până la leşin, stropită cu alcool şi batjocorită din nou, erau convinşi că magistraţii vor pronunţa încă de la primul termen condamnarea celor şapte violatori.

Adăpostiţi la umbră, cât mai aproape de sediul Judecătoriei, bătrâni, copii şi adolescenţi condamnă deopotrivă violul în sine, violatorii şi pe cei care i-au susţinut pe cei şapte tineri din Văleni prin declaraţiile scandaloase, stârnind revolta opiniei publice. Faptul că judeţul a ajuns să fie etichetat prin prisma faptei celor şapte violatori i-a scos pe oameni în stradă.

Ei speră la unison că îşi vor recăpăta siguranţa pe străzi, că violatorii vor fi condamnaţi exemplar, că asemenea fapte nu vor mai fi judecate niciodată în stare de libertate. Cu toţii sunt extrem de vocali, condamnă judecarea în starea de libertate a celor şapte violatori şi cer pedepsirea exemplară. „Violatorilor, închisoare pe viaţă”, „Castarea chimică”, „La puşcărie cu voi”, „Vasluienii nu susţin violatorii”, sunt doar câteva din scandările mulţimii nemulţumite.

La fel de implicaţi au fost şi susţinătorii celor şapte violatori. Aceştia chiar au dat dovadă de agresivitate în comportament şi în limbaj, jandarmii fiind nevoiţi chiar să dea amenzi. „Doi dintre indivizii care au fost luati in vizor de jandarmi, au fost amendati cu 200 lei, pentru tulburarea linistii si ordinii publice, iar alti trei au primit avertismente. Susținătorii violatorilor din fața Judecătoriei Vaslui devin tot mai agresivi! Aceștia adresează injurii reprezentaților presei aflați la fața locului, fiind vehemenți în susținerea indivizilor violatori. O fata, prietenă cu violatorii, este cea mai vocală, afirmând că acolo „nu a fost viol și că cei șapte sunt nevinovați”. Sunt peste 20 de prieteni și rude ale violatorilor în fața Judecătoriei, care poartă discuții aprinse cu reporterii.

UPDATE: Procesul violatorilor s-a reluat! In sala de judecata a intrat acelasi judecator, intrucat cererea de recuzare a fost respinsa. Este clar, cred sustinatorii fetei, ca avocatii violatorilor, speculeaza tot felul de aspecte, pentru a trage de timp sau pentru a intimida instanta de judecata!

UPDATE: Rudele violatorilor au mers sa le cumpere acestora mancare si apa, intrucat acestia, s-au plans sustinatorii lor, nu au parasit sala de judecata de la ora 10,00.

UPDATE: Surpriză de proporții! Unul dintre apărătorii violatorilor a depus o nouă cerere de recuzare. Ședința de judecată a fost suspendată din nou! Cateva zeci de oameni au ramas in fata Judecatoriei Vaslui, chiar si dupa 6 ore de asteptare si de indurat caldura excesiva. Sustinatori ai fetei violate, ei asteapta concluzia acestui termen de judecata.

UPDATE: Şedinţa a fost reluată după ce a fost suspendată mai bine de o oră şi jumătate după ce unul dintre avocaţi a cerut recuzarea judecătorului pe motiv că ar fi influenţat. Cererea i-a fost însă respinsă.

UPDATE: Procesul s-a amânat. Ședința de judecată a fost suspendată, pe motiv că unul dintre avocații violatorilor a depus o cerere de recuzare a judecătorului, acuzând faptul că acesta s-ar lăsa influențat de presiunea mediatică. Până la această suspendare, procesul a durat 50 de minute. Un alt judecător va analiza cererea de recuzare depusă de către unul dintre apărătorii violatorilor, urmând să ia decizia dacă procesul va continua azi cu același judecător sau nu.

UPDATE: Pentru prima dată de când s-a început procesul, părinții violatorilor au fost scoși din sala de judecată, întrucât instanța a luat decizia ca procesul să nu fie public. În sală a rămas doar mama fetei violate. Din primele informații, se pare că instanța a respins amânarea cerută de unul dintre apărătorii violatorilor. În fața Judecătoriei Vaslui, numărul susținătorilor copilei abuzate de cei 7 indivizi din Văleni crește. La proces, astăzi, va fi audiat un martor, cel mai probabil propus de avocații violatorilor, pe care autoritățile au fost nevoite să îl aducă în baza unui mandat de aducere.

UPDATE: Câţiva dintre susţinătorii celor acuzaţi de viol au fost ridicaţi de forţele de ordine şi duşi în sediul Poliţiei Judeţene Vaslui, aflat peste drum de Judecătorie.

UPDATE: Au fost aduși violatorii la instanța de judecată, iar, la vederea lor, spiritele s-au încins! Mulțimea adunată a reacționat vehement, văzându-i pe indivizi, iar unul dintre violatori era cât pe ce să ajungă în mâinile oamenilor. Susținătorii violatorilor, veniți și ei între timp, s-au luat la ceartă cu câțiva dintre susținătorii victimei. Jandarmii au intervenit, i-au luat pe violatori și i-au dus înapoi în dubă. Jurnaliştii au fost şi ei agresaţi de susţinătorii agresorilor.

UPDATE: În fața Judecătoriei s-a postat deja o dubă de jandarmi, care veghează totul. Sunt, de asemenea, și câțiva polițiști, îmbrăcați în civil, prezenți în mulțime.

Vineri are loc un nou termen în procesul în care cei sapte tineri din Văleni, judetul Vaslui, sunt judecati pentru viol si lipsire de libertate. Sustinatorii tinerilor au spus ca avocatii violatorilor au martori si probe noi care vor schimba cursul procesului.

SCANDALOS! „Vrem pedeapsă egală cu durata plăcerii! Nu e viol, este doar SEX SURPRIZĂ”. SEMNEAZĂ PETIŢIA

Sute de sustinatori ai fetei violate vor veni vineri la proces ca sa-si arate solidaritatea si sprijinul moral fata de cea care a trecut prin chinurile iadului. Pe o pagina de Facebook, de sustinere a victimei celor sapte indivizi din Valeni, peste 1.500 de persoane din toata tara au anuntat ca vor veni la Vaslui, în fata Judecatoriei. La acest grup se mai adauga si cateva zeci de motociclisti care si-au anuntat si ei prezenta.

Este foarte posibil ca si sustinatorii violatorilor sa apara la proces, mai ales ca acestia au anuntat ca pregatesc o surpriza, pentru ziua procesului.

CITEŞTE ŞI: Momentul în care eleva violată de la Vaslui a fost ameninţată. VIDEO


Fata agresată, stropită cu ţuică să se trezescă în moemntul violului

Cercetările au fost demarate de politisti în seara de 10 noiembrie 2014, în urma unei sesizări primite de la tatăl unei tinere, din comuna Muntenii de Sus. În urma investigatiilor efectuate de politisti a rezultat faptul că, în seara respectivă, în jurul orei 19.30, victima s-a întâlnit în municipiul Vaslui cu Silviu Ovidiu Burada, de 20 ani, si Paul Andrei Burlacu, de 27 ani, iar acestia s-au oferit să o conducă cu autoturismul la domiciliu. A acceptat pentru că îl cunostea pe primul dintre ei, însă tocmai acesta s-a dovedit a fi capul răutătilor. Au mers cu autoturismul pe un câmp din apropierea localitătii Văleni, unde i-au chemat pe Silviu Avădănei, de 21 ani, Petrică Bolboceanu, de 22 ani, Ionut Bogdan Boicu, de 20 ani, si Alin Dumitru Rotaru, de 18 ani.

SEMNEAZĂ ŞI TU PETIŢIA 

Trei dintre tineri au întretinut raporturi sexuale cu victima împotriva vointei acesteia, care le-a solicitat în repetate rânduri să fie condusă acasă. Ulterior, cei în cauză s-au deplasat pe un alt câmp, din apropierea localitătii Moara Domnească, unde a fost chemat si Ioan Surleac, de 19 ani, din comuna Văleni. În această locatie, ceilalti patru tineri au fortat victima să întretină raporturi sexuale, desi aceasta a continuat să-i roage să o conducă acasă. Abia în jurul orei 22.30 tinerii au condus-o pe adolescentă la domiciliul ei si au amenintat-o să nu povestească despre cele întâmplate. Ajunsă acasă, fata a relatat părintilor prin ce a trecut, astfel că tatăl a pus mâna pe telefon si a sunat la numărul de urgentă 112. De asemenea, a fost solicitată si o ambulantă, victima fiind transportată la Spitalul Judetean de Urgentă Vaslui pentru îngrijiri medicale. La scurt timp, politistii Sectiei 2 Politie Rurală Vaslui au retinut sase din cei sapte tineri implicati în comiterea faptelor. Acestia au fost prezentati la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Cel de-al saptelea individ, Petrică Bolboceanu, a părăsit localitatea de domiciliu de teamă să nu fie prins, însă a fost identificat în mai putin de 24 de ore de la comiterea faptei. Fapta acestor tineri a îngrozit si a revoltat opinia publică mai ales după ce au iesit la iveală amănunte a abominabilei lor fapte. La un moment dat tânăra a lesinat, iar bestiile cu chip de om si-au stropit victima cu tuică pentru a-si reveni în simtiri.

  • Citeşte şi:

Psihologul Verdi, despre violatorii din Vaslui: Abuzul se învaţă. În spatele acestei brute, este o mare frică

Cazul elevei din Vaslui. Elena Udrea: Este ABERANT să nu consideri pericol public nişte violatori în grup

Fata violată de 7 băieţi, marcată pe viaţă. Psiholog: Corpul ei va somatiza, până va ajunge la boli organice

Nepotul lui Becali, reacţie HALUCINANTĂ în cazul fetei violate: „Melteni cocliţi şi de ţărani analfabeţi…”

Eleva din Vaslui, violată de şapte indivizi, a povestit ororile la care a fost supusă

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

Ce le transmite Adrian Corduneanu celor 7 VIOLATORI din Vaslui: Băi, animalelor, dacă vă prind, vă…

Reacţii SCANDALOASE în cazul de viol din Vaslui: „Fata e de vină, a distrus şapte familii”

IMAGINI EXPLICITE descoperite de ANCHETATORI în telefonul unuia dintre tinerii violatori ai fetei din Vaslui

Victor Ponta, atac dur la justiţie, după violul din Vaslui: Dacă nu se află în presă, infractorii stau acasă

Mărturii cutremurătoare în cazul violului de la Vaslui: „Fata mea…”